Thumbnail

ქვიზი: გამოიცანი ქვეყანა კერძების მიხედვით

კაცობრიობამ საკვების დამუშავება, სავარაუდოდ, დაახლოებით 2 მილიონი წლის წინ დაიწყო. თავდაპირველად სხვადასხვა რეგიონში მცხოვრები ხალხები კოცონზე ერთმანეთის მსგავს პრიმიტულ კერძებს ამზადებდნენ, თუმცა კულინარიის განვითარებასთან ერთად ათეულობით ათასი უნიკალური რეცეპტი და ასეულობით ეროვნული კერძი შეიქმნა.

► ნახე სხვა ქვიზები

ეს ქვიზი სწორედ სხვადასხვა ქვეყნის სამზარეულოს ეძღვნება. ისტრუქცია მარტივია, წინ 12 შეკითხვა გელით. ყურადღებით გაეცანით მენიუს და მონიშნეთ სწორი პასუხი. 

აშშ
კანადა
ახალი ზელანდია
დიდი ბრიტანეთი
არასწორია!
ამ პროდუქტებისგან საუზმეს არაერთ ქვეყანაში ამზადებენ, თუმცა მათი ერთობლიობა ერთ-ერთ ყველაზე ცნობილ, მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე ბრიტანულ კერძს Full breakfast (სრულ საუზმეს) ქმნის. მას ხშირად მიირთმევენ როგორც ჩაისთან, ასევე ყავასთან ერთად.
არასწორია!
ამ პროდუქტებისგან საუზმეს არაერთ ქვეყანაში ამზადებენ, თუმცა მათი ერთობლიობა ერთ-ერთ ყველაზე ცნობილ, მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე ბრიტანულ კერძს Full breakfast (სრულ საუზმეს) ქმნის. მას ხშირად მიირთმევენ როგორც ჩაისთან, ასევე ყავასთან ერთად.
არასწორია!
ამ პროდუქტებისგან საუზმეს არაერთ ქვეყანაში ამზადებენ, თუმცა მათი ერთობლიობა ერთ-ერთ ყველაზე ცნობილ, მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე ბრიტანულ კერძს Full breakfast (სრულ საუზმეს) ქმნის. მას ხშირად მიირთმევენ როგორც ჩაისთან, ასევე ყავასთან ერთად.
სწორია!
ამ პროდუქტებისგან საუზმეს არაერთ ქვეყანაში ამზადებენ, თუმცა მათი ერთობლიობა ერთ-ერთ ყველაზე ცნობილ, მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე ბრიტანულ კერძს Full breakfast (სრულ საუზმეს) ქმნის. მას ხშირად მიირთმევენ როგორც ჩაისთან, ასევე ყავასთან ერთად.
ჩინეთი
ინდოეთი
მალაიზია
პაკისტანი
სწორია!
ეს მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე კერძი ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილია ჩინურ სამზარეულოში. იხვს პეკინურად ხშირად მიირთმევენ მწვანე ხახვთან და კიტრთან, სოიოს სოუსსა და საზაფხულო ბლინებთან ერთად.
არასწორია!
ეს მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე კერძი ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილია ჩინურ სამზარეულოში. იხვს პეკინურად ხშირად მიირთმევენ მწვანე ხახვთან და კიტრთან, სოიოს სოუსსა და საზაფხულო ბლინებთან ერთად.
არასწორია!
ეს მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე კერძი ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილია ჩინურ სამზარეულოში. იხვს პეკინურად ხშირად მიირთმევენ მწვანე ხახვთან და კიტრთან, სოიოს სოუსსა და საზაფხულო ბლინებთან ერთად.
არასწორია!
ეს მრავალსაუკუნოვანი ისტორიის მქონე კერძი ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილია ჩინურ სამზარეულოში. იხვს პეკინურად ხშირად მიირთმევენ მწვანე ხახვთან და კიტრთან, სოიოს სოუსსა და საზაფხულო ბლინებთან ერთად.
კუბა
პერუ
მექსიკა
კოლუმბია
არასწორია!
მექსიკაში კვებას, როგორც წესი, წვნიანით, ხშირად სიმინდიანი ქათმის ბულიონით იწყებენ, რასაც სხვადასხვა ხორციანი კერძი მოსდევს. მათ შორისაა ტაკოც, რომელსაც ხშირად სალსას სოუსსა და ტორტილას ჩიფსთან ერთად მიირთმევენ. ცხარე მექსიკურ საკვებს ციტრუსის წვენები და ტეკილათი დამზადებული კოქტეილი მარგარიტა განსაკუთრებით უხდება.
არასწორია!
მექსიკაში კვებას, როგორც წესი, წვნიანით, ხშირად სიმინდიანი ქათმის ბულიონით იწყებენ, რასაც სხვადასხვა ხორციანი კერძი მოსდევს. მათ შორისაა ტაკოც, რომელსაც ხშირად სალსას სოუსსა და ტორტილას ჩიფსთან ერთად მიირთმევენ. ცხარე მექსიკურ საკვებს ციტრუსის წვენები და ტეკილათი დამზადებული კოქტეილი მარგარიტა განსაკუთრებით უხდება.
სწორია!
მექსიკაში კვებას, როგორც წესი, წვნიანით, ხშირად სიმინდიანი ქათმის ბულიონით იწყებენ, რასაც სხვადასხვა ხორციანი კერძი მოსდევს. მათ შორისაა ტაკოც, რომელსაც ხშირად სალსას სოუსსა და ტორტილას ჩიფსთან ერთად მიირთმევენ. ცხარე მექსიკურ საკვებს ციტრუსის წვენები და ტეკილათი დამზადებული კოქტეილი მარგარიტა განსაკუთრებით უხდება.
არასწორია!
მექსიკაში კვებას, როგორც წესი, წვნიანით, ხშირად სიმინდიანი ქათმის ბულიონით იწყებენ, რასაც სხვადასხვა ხორციანი კერძი მოსდევს. მათ შორისაა ტაკოც, რომელსაც ხშირად სალსას სოუსსა და ტორტილას ჩიფსთან ერთად მიირთმევენ. ცხარე მექსიკურ საკვებს ციტრუსის წვენები და ტეკილათი დამზადებული კოქტეილი მარგარიტა განსაკუთრებით უხდება.
ავსტრია
შვეიცარია
ლუქსემბურგი
ნიდერლანდები
არასწორია!
ფონდიუს მრავალსაუკუნოვანი ისტორია გაააჩნია, თუმცა განსაკუთრებით პოპულარული მას შემდეგ გახდა, რაც 1930-იან წლებში ის შვეიცარიაში ეროვნულ კერძად აღიარეს. გამდნარ ყველს, როგორც წესი, სპეციალურ საერთო ჯამში პურის კუბიკების ჩაწობით მიირთმევენ. ფონდიუს განსაკუთრებით უხდება თეთრი ღვინოები და ადგილობრივი ალუბლის ბრენდი.
სწორია!
ფონდიუს მრავალსაუკუნოვანი ისტორია გაააჩნია, თუმცა განსაკუთრებით პოპულარული მას შემდეგ გახდა, რაც 1930-იან წლებში ის შვეიცარიაში ეროვნულ კერძად აღიარეს. გამდნარ ყველს, როგორც წესი, სპეციალურ საერთო ჯამში პურის კუბიკების ჩაწობით მიირთმევენ. ფონდიუს განსაკუთრებით უხდება თეთრი ღვინოები და ადგილობრივი ალუბლის ბრენდი.
არასწორია!
ფონდიუს მრავალსაუკუნოვანი ისტორია გაააჩნია, თუმცა განსაკუთრებით პოპულარული მას შემდეგ გახდა, რაც 1930-იან წლებში ის შვეიცარიაში ეროვნულ კერძად აღიარეს. გამდნარ ყველს, როგორც წესი, სპეციალურ საერთო ჯამში პურის კუბიკების ჩაწობით მიირთმევენ. ფონდიუს განსაკუთრებით უხდება თეთრი ღვინოები და ადგილობრივი ალუბლის ბრენდი.
არასწორია!
ფონდიუს მრავალსაუკუნოვანი ისტორია გაააჩნია, თუმცა განსაკუთრებით პოპულარული მას შემდეგ გახდა, რაც 1930-იან წლებში ის შვეიცარიაში ეროვნულ კერძად აღიარეს. გამდნარ ყველს, როგორც წესი, სპეციალურ საერთო ჯამში პურის კუბიკების ჩაწობით მიირთმევენ. ფონდიუს განსაკუთრებით უხდება თეთრი ღვინოები და ადგილობრივი ალუბლის ბრენდი.
ისრაელი
ინდონეზია
სამხრეთ აფრიკა
საუდის არაბეთი
სწორია!
ჰუმუსი, პიტა, სეზამის სოუსი და ფალაფელი შუა აღმოსავლეთის ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ეს უკანასკნელი განსაკუთრებული პოპულარობით ისრაელში სარგებლობს, სადაც მას ეროვნულ კერძადაც კი მიიჩნევენ. მსგავსი მენიუს შეკვეთას თითქმის ყველა ადგილობრივ რესტორანსა თუ სწრაფი კვების ობიექტში შეძლებთ.
არასწორია!
ჰუმუსი, პიტა, სეზამის სოუსი და ფალაფელი შუა აღმოსავლეთის ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ეს უკანასკნელი განსაკუთრებული პოპულარობით ისრაელში სარგებლობს, სადაც მას ეროვნულ კერძადაც კი მიიჩნევენ. მსგავსი მენიუს შეკვეთას თითქმის ყველა ადგილობრივ რესტორანსა თუ სწრაფი კვების ობიექტში შეძლებთ.
არასწორია!
ჰუმუსი, პიტა, სეზამის სოუსი და ფალაფელი შუა აღმოსავლეთის ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ეს უკანასკნელი განსაკუთრებული პოპულარობით ისრაელში სარგებლობს, სადაც მას ეროვნულ კერძადაც კი მიიჩნევენ. მსგავსი მენიუს შეკვეთას თითქმის ყველა ადგილობრივ რესტორანსა თუ სწრაფი კვების ობიექტში შეძლებთ.
არასწორია!
ჰუმუსი, პიტა, სეზამის სოუსი და ფალაფელი შუა აღმოსავლეთის ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ეს უკანასკნელი განსაკუთრებული პოპულარობით ისრაელში სარგებლობს, სადაც მას ეროვნულ კერძადაც კი მიიჩნევენ. მსგავსი მენიუს შეკვეთას თითქმის ყველა ადგილობრივ რესტორანსა თუ სწრაფი კვების ობიექტში შეძლებთ.
უნგრეთი
იტალია
ხორვატია
საფრანგეთი
არასწორია!
ლაზანია პასტას ერთ-ერთი უძველესი სახეობაა. მისგან მომზადებული ამავე სახელწოდების კერძი კი იტალიური სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ღუმელში გამომცხვარ ცომის თხელ ფენებს, რომლებს შორისაც, როგორც წესი, ფარშირებული ხორცი, პომიდორი და ყველია მოთავსებული, ხშირად მიირთმევენ მოშუშულ მწვანე ლობიოსთან, ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და წითელ ღვინოსთან ერთად.
სწორია!
ლაზანია პასტას ერთ-ერთი უძველესი სახეობაა. მისგან მომზადებული ამავე სახელწოდების კერძი კი იტალიური სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ღუმელში გამომცხვარ ცომის თხელ ფენებს, რომლებს შორისაც, როგორც წესი, ფარშირებული ხორცი, პომიდორი და ყველია მოთავსებული, ხშირად მიირთმევენ მოშუშულ მწვანე ლობიოსთან, ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და წითელ ღვინოსთან ერთად.
არასწორია!
ლაზანია პასტას ერთ-ერთი უძველესი სახეობაა. მისგან მომზადებული ამავე სახელწოდების კერძი კი იტალიური სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ღუმელში გამომცხვარ ცომის თხელ ფენებს, რომლებს შორისაც, როგორც წესი, ფარშირებული ხორცი, პომიდორი და ყველია მოთავსებული, ხშირად მიირთმევენ მოშუშულ მწვანე ლობიოსთან, ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და წითელ ღვინოსთან ერთად.
არასწორია!
ლაზანია პასტას ერთ-ერთი უძველესი სახეობაა. მისგან მომზადებული ამავე სახელწოდების კერძი კი იტალიური სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ღუმელში გამომცხვარ ცომის თხელ ფენებს, რომლებს შორისაც, როგორც წესი, ფარშირებული ხორცი, პომიდორი და ყველია მოთავსებული, ხშირად მიირთმევენ მოშუშულ მწვანე ლობიოსთან, ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და წითელ ღვინოსთან ერთად.
ლაოსი
კამბოჯა
ტაილანდი
ვიეტნამი
არასწორია!
ფო ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ვიეტნამური კერძია. წვნიანი, რომლის რეცეპტი, სავარაუდოდ, მე-20 საუკუნის დასაწყისში შეიქმნა, დროთა განმავლობაში ეროვნულ დელიკატესად იქცა. ხორციან ატრიას სუპს ხშირად მიირთმევენ მწვანე, ღივის სალათებთან, პურის ჩხირებთან და ადგილობრივ ცივ ყავასთან ერთად.
არასწორია!
ფო ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ვიეტნამური კერძია. წვნიანი, რომლის რეცეპტი, სავარაუდოდ, მე-20 საუკუნის დასაწყისში შეიქმნა, დროთა განმავლობაში ეროვნულ დელიკატესად იქცა. ხორციან ატრიას სუპს ხშირად მიირთმევენ მწვანე, ღივის სალათებთან, პურის ჩხირებთან და ადგილობრივ ცივ ყავასთან ერთად.
არასწორია!
ფო ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ვიეტნამური კერძია. წვნიანი, რომლის რეცეპტი, სავარაუდოდ, მე-20 საუკუნის დასაწყისში შეიქმნა, დროთა განმავლობაში ეროვნულ დელიკატესად იქცა. ხორციან ატრიას სუპს ხშირად მიირთმევენ მწვანე, ღივის სალათებთან, პურის ჩხირებთან და ადგილობრივ ცივ ყავასთან ერთად.
სწორია!
ფო ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ვიეტნამური კერძია. წვნიანი, რომლის რეცეპტი, სავარაუდოდ, მე-20 საუკუნის დასაწყისში შეიქმნა, დროთა განმავლობაში ეროვნულ დელიკატესად იქცა. ხორციან ატრიას სუპს ხშირად მიირთმევენ მწვანე, ღივის სალათებთან, პურის ჩხირებთან და ადგილობრივ ცივ ყავასთან ერთად.
სომხეთი
ლიბანი
საბერძნეთი
ბულგარეთი
არასწორია!
ტოლმა შუა აღმოსავლეთისა და ბალკანეთის ქვეყნების, მათ შორის, საბერძნეთის სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. მას ხშირად მიირთმევენ ჰორიატიკთან, იგივე ბერძულ სალათთან, ძაძიკთან და ზეთისხილის მარინადთან ერთად.
არასწორია!
ტოლმა შუა აღმოსავლეთისა და ბალკანეთის ქვეყნების, მათ შორის, საბერძნეთის სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. მას ხშირად მიირთმევენ ჰორიატიკთან, იგივე ბერძულ სალათთან, ძაძიკთან და ზეთისხილის მარინადთან ერთად.
სწორია!
ტოლმა შუა აღმოსავლეთისა და ბალკანეთის ქვეყნების, მათ შორის, საბერძნეთის სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. მას ხშირად მიირთმევენ ჰორიატიკთან, იგივე ბერძულ სალათთან, ძაძიკთან და ზეთისხილის მარინადთან ერთად.
არასწორია!
ტოლმა შუა აღმოსავლეთისა და ბალკანეთის ქვეყნების, მათ შორის, საბერძნეთის სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. მას ხშირად მიირთმევენ ჰორიატიკთან, იგივე ბერძულ სალათთან, ძაძიკთან და ზეთისხილის მარინადთან ერთად.
ეგვიპტე
ალჟირი
უზბეკეთი
ალბანეთი
არასწორია!
ფლავი აღმოსავლური სამზარეულოს ქვეყნების განუყოფელი ნაწილია. ის დიდი პოპულარობით სარგებლობს უზბეკეთშიც, სადაც ბრინჯისგან მომზადებული,სხვადასხვაგვარად შეზავებული ეს საკვები ეროვნულ კერძადაა მიჩნეული. ხორციან ფლავს ხშირად მიირთმევენ ბოსტნეულის სალათთან და მწვანე ჩაისთან ერთად.
არასწორია!
ფლავი აღმოსავლური ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ის დიდი პოპულარობით სარგებლობს უზბეკეთშიც, სადაც ბრინჯისგან მომზადებული, სხვადასხვაგვარად შეზავებული ეს საკვები ეროვნულ კერძადაა მიჩნეული. ხორციან ფლავს ხშირად მიირთმევენ ბოსტნეულის სალათთან და მწვანე ჩაისთან ერთად.
სწორია!
ფლავი აღმოსავლური ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ის დიდი პოპულარობით სარგებლობს უზბეკეთშიც, სადაც ბრინჯისგან მომზადებული, სხვადასხვაგვარად შეზავებული ეს საკვები ეროვნულ კერძადაა მიჩნეული. ხორციან ფლავს ხშირად მიირთმევენ ბოსტნეულის სალათთან და მწვანე ჩაისთან ერთად.
არასწორია!
ფლავი აღმოსავლური ქვეყნების სამზარეულოს განუყოფელი ნაწილია. ის დიდი პოპულარობით სარგებლობს უზბეკეთშიც, სადაც ბრინჯისგან მომზადებული, სხვადასხვაგვარად შეზავებული ეს საკვები ეროვნულ კერძადაა მიჩნეული. ხორციან ფლავს ხშირად მიირთმევენ ბოსტნეულის სალათთან და მწვანე ჩაისთან ერთად.
სერბეთი
ჩეხეთი
უკრაინა
სლოვენია
არასწორია!
ბორში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი უკრაინული კერძია. ჭარხლისგან, ასევე, კომბოსტოს, სტაფილოსა და სხვა ბოსტენულისგან მომზადებულ წითელ წვნიანს ხშირად მიირთმევენ ნივრიან ფუნჩულებთან, არაჟანთან და სალასთან ერთად.
არასწორია!
ბორში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი უკრაინული კერძია. ჭარხლისგან, ასევე, კომბოსტოს, სტაფილოსა და სხვა ბოსტენულისგან მომზადებულ წითელ წვნიანს ხშირად მიირთმევენ ნივრიან ფუნჩულებთან, არაჟანთან და სალასთან ერთად.
სწორია!
ბორში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი უკრაინული კერძია. ჭარხლისგან, ასევე, კომბოსტოს, სტაფილოსა და სხვა ბოსტენულისგან მომზადებულ წითელ წვნიანს ხშირად მიირთმევენ ნივრიან ფუნჩულებთან, არაჟანთან და სალასთან ერთად.
არასწორია!
ბორში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი უკრაინული კერძია. ჭარხლისგან, ასევე, კომბოსტოს, სტაფილოსა და სხვა ბოსტენულისგან მომზადებულ წითელ წვნიანს ხშირად მიირთმევენ ნივრიან ფუნჩულებთან, არაჟანთან და სალასთან ერთად.
რუმინეთი
თურქეთი
მავრიტანია
მონტენეგრო
არასწორია!
თურქეთში კვებას, როგორც წესი, ოსპისა და მუხუდოსგან მომზადებული წვნიანით იწყებენ. სუპს ხორციანი კერძი, ხშირად სხვადასხვაგვარი ქაბაბი მოყვება, რომელსაც მოშოშულ ბადრიჯანთან თუ ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და ადგილობრივ რძის პროდუქტთან, აირანთან ერთად მიირთმევენ.
სწორია!
თურქეთში კვებას, როგორც წესი, ოსპისა და მუხუდოსგან მომზადებული წვნიანით იწყებენ. სუპს ხორციანი კერძი, ხშირად სხვადასხვაგვარი ქაბაბი მოყვება, რომელსაც მოშოშულ ბადრიჯანთან თუ ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და ადგილობრივ რძის პროდუქტთან, აირანთან ერთად მიირთმევენ.
არასწორია!
თურქეთში კვებას, როგორც წესი, ოსპისა და მუხუდოსგან მომზადებული წვნიანით იწყებენ. სუპს ხორციანი კერძი, ხშირად სხვადასხვაგვარი ქაბაბი მოყვება, რომელსაც მოშოშულ ბადრიჯანთან თუ ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და ადგილობრივ რძის პროდუქტთან, აირანთან ერთად მიირთმევენ.
არასწორია!
თურქეთში კვებას, როგორც წესი, ოსპისა და მუხუდოსგან მომზადებული წვნიანით იწყებენ. სუპს ხორციანი კერძი, ხშირად სხვადასხვაგვარი ქაბაბი მოყვება, რომელსაც მოშოშულ ბადრიჯანთან თუ ბოსტნეულის სხვა გარნირებთან და ადგილობრივ რძის პროდუქტთან, აირანთან ერთად მიირთმევენ.
იაპონია
შრი ლანკა
ფილიპინები
სამხ. კორეა
სწორია!
სუში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი იაპონური კერძია. ძმრიანი ბრინჯისა და ზღვის პროდუქტებისა თუ სხვადასხვა ბოსტნეულისგან მომზადებულ ამ საკვებს, ხშირად აყოლებენ მისოს წვნიანს. აღსანიშნავია, რომ ტრადიციულად, ადგილობრივები სუშისთან ერთად საკეს არ სვამენ და მას, როგორც წესი, მწვანე ჩაის ამჯობინებენ.
არასწორია!
სუში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი იაპონური კერძია. ძმრიანი ბრინჯისა და ზღვის პროდუქტებისა თუ სხვადასხვა ბოსტნეულისგან მომზადებულ ამ საკვებს, ხშირად აყოლებენ მისოს წვნიანს. აღსანიშნავია, რომ ტრადიციულად, ადგილობრივები სუშისთან ერთად საკეს არ სვამენ და მას, როგორც წესი, მწვანე ჩაის ამჯობინებენ.
არასწორია!
სუში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი იაპონური კერძია. ძმრიანი ბრინჯისა და ზღვის პროდუქტებისა თუ სხვადასხვა ბოსტნეულისგან მომზადებულ ამ საკვებს, ხშირად აყოლებენ მისოს წვნიანს. აღსანიშნავია, რომ ტრადიციულად, ადგილობრივები სუშისთან ერთად საკეს არ სვამენ და მას, როგორც წესი, მწვანე ჩაის ამჯობინებენ.
არასწორია!
სუში ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი იაპონური კერძია. ძმრიანი ბრინჯისა და ზღვის პროდუქტებისა თუ სხვადასხვა ბოსტნეულისგან მომზადებულ ამ საკვებს, ხშირად აყოლებენ მისოს წვნიანს. აღსანიშნავია, რომ ტრადიციულად, ადგილობრივები სუშისთან ერთად საკეს არ სვამენ და მას, როგორც წესი, მწვანე ჩაის ამჯობინებენ.

უკეთესადაც შეიძლებოდა!

შემდეგში საკუთარ ინტუიციას უფრო მეტად ენდე და დარწმუნებული ვარ, გაცილებით მეტ კითხვაზე გასცემ სწორ პასუხს. აბა, სხვა ქვიზებიც სცადე.

კარგი შედეგია!

ყოჩაღ, როგორც ჩანს კულინარიაც გიტაცებს და ინტუიციაც მშვენიერი გაქვს. აბა, სხვა ქვიზებიც სცადე.

შესანიშნავი შედეგია!

popx-ის მთელი გუნდი ამაყობს შენით! ცოტა ვინმე თუ ახერხებს ამდენ კითხვაზე სწორი პასუხის გაცემას. აბა, სხვა ქვიზებიც სცადე.

გაზიარება

კომენტარები

ბოლო ამბები